SHARP MX-4141N A4/A3-värimonitoimilaite

Varastossa

0,01 €

MX-4141N (41 s/min)

SHARP MX-4141N on yksi maailman tuottavimmista toimiston A3-värimonitoimilaitteista multitouch-ohjauksella. Kosketa, napauta, nipistä tai hipaise 10,1" LCD-näyttöä ja kaikki toiminnot, ominaisuudet ja asetukset ovat käytössäsi. 41 sivua minuutissa tuottava SHARP MX-4141N tukee A3W verkkotulostusta ja -kopiointia, mahdollistaa nopean skannauksen yhden pyyhkäisyn syöttölaitteella (SSPF), tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja sisältää monipuoliset arkistointimahdollisuudet. Kaikki tämä turvattuna alan johtavalla tietoturvalla.

Voit lisätä tuottavuutta entisestään lisäämällä kokoonpanoon faksin, lisätietoturvaa, kasvattamalla paperikapasiteettia tai valitsemalla tarpeisiisi vastaavat viimeistelyvaihtoehdot laajasta valikoimastamme. Koska SHARP OSA on vakiona, voit integroida monitoimilaitteen saumattomasti pilvipalveluihin ja kolmannen osapuolen liiketoimintasovelluksiin. Lisävarusteena saatava web browsing kit mahdollistaa internetin selailun ja sisällön tulostamisen monitoimilaitteen näytöltä. WLAN-ominaisuus on vakiona mahdollistaen suoran yhteyden langattomiin verkkoihin.

SHARP MX-4141N selviytyy suurimmistakin työmääristä. Kestävän rakenteensa lisäksi laitteen mukana toimitetaan kattavat tuki- ja hallintaohjelmistot, jotka mahdollistavat laitteen etähallinnan ja nopean tuen. Etähallinta helpottaa helpdeskin työtä, kun laitteen asetukset, ongelmanratkaisu, ja pikakoulutukset voidaan järjestää verkon yli ja digitaalinen käyttöopas on selailtavissa suoraan laitteen näytöltä.

Energy Star-sertifioitu MX-4141N hyödyntää SHARPin viimeisintä, energiaa säästävää teknologiaa. Kaikki ominaisuudet - tarvikkeet, automaattinen virrankatkaisu-ominaisuus, internet arkkitehtuuri - on suunniteltu minimoimaan virrankulutusta, vähentämään juoksevia kuluja ja tukemaan sinun ympäristötavoitteitasi.

Laitteeseen on saatavilla eri rahoitusvaihtoehtoja ja käyttöä helpottamaan suunniteltu huoltosopimus.