Sovellusratkaisut

Työn tuottavuutta parantavat ohjelmistot

Sharp ja OKI tarjoavat tulostus-, kopiointi- ja skannaustoimintojensa lisäksi monia työn tuottavuutta parantavia ohjelmistoja. Alla niistä mielestämme tärkeimmät. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli yrityksessänne on asiakirjoihin liittyvä pullonkaula: meillä on mitä todennäköisimmin siihen ratkaisu!

Mobiilitulostus ja -skannaus

Onko yritykselläsi tarve tulostaa mobiililaitteilta tai skannata niille? Mobiililaitteiden voimakas yleistyminen tuo paineita ratkaista mobiilikäyttäjien tulostus- ja skannaustarpeet.

Meillä on tähän kustannustehokas, useimmissa tapauksissa jopa ilmainen, ratkaisu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,niin kerromme lisää!

Turvatulostus

1) Tulosteet lojuvat tulostimissa odottamassa hakijaansa 2) Tulosteet eivät saa mennä muiden silmille, joten kiirehdit hakemaan tulosteitasi tai tulostat ne vieressäsi olevaan kalliskäyttöiseen pikkutulostimeen 3) Tulostit väärän dokumentin, siitä tuli valittua liian monta kappaletta tai väärät sivunumerot

Kuulostaako tutulta? Tähän on olemassa ratkaisu: turvatulostus. Siinä tulosteesi ohjautuvat henkilökohtaisen Windows-tunnuksesi alle, ja voit noutaa tulosteesi monitoimilaitteelta silloin kun itse haluat: tulosteet tulostuvat vasta kirjauduttuasi monitoimilaitteelle. Voit myös olla tulostamatta jonossa olevia tulosteitasi tai vaihtaa esim. tulostemääriä ennen tulostuksen vapauttamista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Käytön ja kustannusten hallinta

Pitääkö laitteiden käyttöoikeuksia säännöstellä? Haluatko tietää tulostus-, kopiointi- ja skannausmäärät sekä -kustannukset käyttäjä-, osasto- tai tulostinkohtaisesti? 
Onko tarve kohdistaa kustannukset eri käyttäjille, osastoille, projekteille tai jopa asiakkaille?

Ratkaisu on olemassa ja se voidaan räätälöidä juuri tarpeittesi mukaisesti. Ohjelmisto on loistava ratkaisu käyttöoikeuksien hallintaan ja kustannusten jakamiseen isoissa yrityksissä, yritysten välillä tai jopa isännöinti- ja tilitoimistojen asiakkaille. Ohjelmistoon on mahdollista liittää myös yllä mainittu turvatulostustoiminto.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Skannausten työnkulut

Skannataanko yrityksessänne paljon lomakkeita, hakemuksia, tilauksia, ostolaskuja jne.? 
Ratkaisuillamme näitä työnkulkuja voidaan nopeuttaa merkittävästi ja suurin osa skannattavien dokumenttien tiedoista voidaan syöttää jo skannausvaiheessa monitoimilaitteen omalla näppäimistöllä. 

Skannattavista dokumenteista voidaan tehdä automaattisesti hakukelpoisia tai muokattavia dokumentteja esimerkiksi Word-muotoon. Tämä nopeuttaa dokumenttien jatkokäsittelyä ja luo niiden hyödyntämiselle täysin uudet mahdollisuudet! 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttäniin kerromme lisää!

Laitehallinta / Automaattinen hälytysvalvonta

Onko yrityksessänne useita tulostinlaitteita? Onko niiden hallinta hankalaa ja aikaa vievää? Häiriöiden selvittäminen, huoltopyyntöjen tekeminen ja värikasettien tilaaminen vievät aikaa ja rahaa.

Etähallintaohjelmistoratkaisujemme avulla yrityksesi voi vapautua näistä ongelmista ja antaa ne meidän huoleksemme. On yrityksellänne sitten yksi tai useampi tulostuslaite, laitehallintaratkaisujemme avulla tulostusympäristä pysyy toimivana ja hallittavana vaivattomasti. Ohjelmistojen avulla laitteiden tilat, mittarilukemat, huolto- ja tarviketilaukset saadaan reaaliaikaisesti lähettymään 24/7, jolloin vältytään häiriötilanteilta. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!