Ympäristövastuullista liiketoimintaa

Toimistolaitteet aiheuttavat kuluvina laitteina vaikutuksia ympäristöllemme: ne kuluttavat sähköä ja tuottavat jälkeensä jätteitä niin tulostusmateriaalien kuin osiensakin kautta. Tämän vuoksi meille on tärkeää, että ympäristölle aiheutuvat vaikutukset minimoidaan ja otetaan toiminnassamme huomioon.

1) Voimme ylpeänä todeta Sharp-monitoimilaitteiden olevan markkinoilla yksi harvoista Joutsenmerkityistä laitemerkeistä. Lue lisää!

2) Kaikki tulostusmateriaalit kierrätetään Sharpin ja Okin kierrätysohjelmien mukaisesti. Asiakkaillamme on mahdollisuus tilata kierrätyslaatikoita omiin tiloihinsa, joista laatikoiden nouto tapahtuu veloituksetta. Lue lisää!

3) Sharpin ja Okin laitteissa sähkön kulutus pyritään minimoimaan laitteissa olevien Eco-ohjelmien avulla. 

4) Laitteiden elinkaaren päässä laitteet kierrätetään Eko-Torin kierrätysohjelman mukaisesti. Laite tyhjennetään asiakkaan tiedoista ennen kierrätykseen luovutusta.

Jousenmerkittyjä laitteita jo yli 30v

Sharp on jo vuosia valmistanut ympäristöystävällisiä tuotteita. Sharpin tavoitteena on saada kaikille uusille monitoimilaitteilleen pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Tänä päivänä kaikki Sharp-monitoimilaitteet täyttävät vaativat ympäristötekijät niin valmistusmateriaalien kuin tulostustarvikkeidenkin osalta. Voit tutustua lisää Sharpin ympäristölupauksiin tästä!