Laadukkaat ja huolettomat toimistotekniikkaratkaisut ylläpidolla

Tulostin temppuilee... Värikasetit loppuvat liian usein ja ovat tolkuttoman kalliita... Tulostusjälki on huonolaatuista... Skannaus on aivan liian hankalaa...

Kokouksista menee liian suuri osa ajasta esitystekniikan kanssa taisteluun... Asiakas turhautuu jo ennen kuin neuvottelu alkaakaan...

Kuulostaako tutulta?

Taistelet turhaan hankalakäyttöisten, hitaiden ja toimimattomien kopiokoneiden ja monitoimilaitteiden sekä väriainetta ja energiaa ahmivien tulostimien kanssa. Ota yhteyttä Turun Tietopalveluun - ja jätä tulostus-, asiakirjahallinta- ja esitystekniikkaympäristösi meidän huoleksemme!

Tuotevalikoimamme kattaa mm. laadukkaat ja innovatiiviset Sharp- ja Oki- toimistolaitteet: tulostimet, kopiokoneet, monitoimilaitteet, monitorit, kosketus- ja infonäytöt, joista suunnittelemme juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Meiltä saat myös muut konttorikoneet ja tulostustarvikkeet, käytetyt kopiokoneet, monitoimilaitteet ja tulostimet sekä toimistolaitteiden huoltopalvelut - kaikki tämä henkilökohtaisella palvelulla ja nopeilla toimitusajoilla, asiakkaan tarpeiden mukaan joustaen. Palvelemme Turun alueella, Varsinais-Suomessa sekä kautta Suomen maan.

Laitetaan yrityksesi tulostusratkaisut, asiakirjahallinta ja esitystekniikka kerralla kuntoon!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!