Tulostusratkaisujen vakavarainen asiantuntija palveluksessasi
yli 30 vuoden kokemuksella

Turun Tietopalvelu Oy tarjoaa ammattimaisia monitoimilaite-, kopiokone-, tulostin- ja asiakirjahallinta- sekä esitystekniikkaratkaisuja yrityksille Turun seudulla sekä kautta Suomen maan. Meille tärkeintä on olla luotettava kumppani ja löytää asiakkaille sopivimmat ratkaisut kustannustehokkaasti, joustavasti ja vaivattomasti.

Lue tästä Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehden Hyvät Yritykset -artikkelimme vuodelta 2017

Luotettava ja vakavarainen kumppani jo vuodesta 1987

Turun Tietopalvelu Oy:n toiminta juurtaa juurensa jo vuodesta 1987, jolloin toimistomme avasi ovensa tarkoituksenaan palvella erityisesti Turun alueen yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Nykyään palvelemme yrityksiä myös laajemmin ympäri Varsinais-Suomea ja koko Suomen maata. Turun Tietopalvelu on yksi alansa harvoista yksityisistä ja paikallisista yrityksistä.

Valikoimaamme kuuluu mm. pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme Sharpin ja Okin laadukkaita, innovatiivisia ja ympäristövastuullisia laitteita, joilla toimiston tulostus- ja asiakirjahallinnan tarpeet hoituvat vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Aidosti asiakaslähtöistä palvelua

Asiakkaamme ovat tänä päivänä Varsinais-Suomen lisäksi myös kauempana ympäri Suomea. Vaikka vuodet ovat vierineet ja maailma ympärillämme on muuttunut, emme ole kuitenkaan luopuneet henkilökohtaisesta palvelustamme, vaan meidät saat ongelmiasi ratkomaan edelleen kätevästi henkilökohtaisista puhelinnumeroistamme ilman hankalia Helpdesk-palveluita! Meille asiakas on aina ykkönen.

Kiinnostuitko yhteistyön mahdollisuudesta? Ota yhteyttä!