IT-ratkaisujen vakavarainen asiantuntija palveluksessasi
yli 36 vuoden kokemuksella

Turun Tietopalvelu tarjoaa ammattimaisia tulostus-, esitystekniikka-, tiedonhallinta- ja IT-ratkaisuja ylläpidolla yrityksille erityisesti Turun seudulla sekä Tietopalvelu Finland Oy:nä (https://www.tietopalvelu.fi) kautta koko Suomen maan.

Meille tärkeintä on olla luotettava kumppani ja löytää asiakkaille sopivimmat ratkaisut kustannustehokkaasti, joustavasti ja vaivattomasti. Tietopalvelu Finland Oy on yksi alansa harvoista yksityisistä ja paikallisista yrityksistä.

Lue tästä Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehden artikkelimme yrityksestämme.

Luotettava ja vakavarainen kumppani jo vuodesta 1987

Turun Tietopalvelun toiminta juurtaa juurensa jo vuodesta 1987, jolloin toimistomme avasi ovensa tarkoituksenaan palvella erityisesti Turun alueen yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Nykyään palvelemme yrityksiä laajemmin ympäri Varsinais-Suomea, sekä uusien Tampereen, Helsingin ja Oulun toimipisteidemme kautta myös Pirkanmaata, Uuttamaata ja Pohjanmaata. Yhteistyökumppaniemme avulla palvelumme kattavat koko Suomen.

Valikoimaamme on alusta asti kuulunut pitkäaikaisen japanilaisen pääyhteistyökumppanimme Sharpin laadukkaat, innovatiiviset ja ympäristövastuulliset laitteet, joilla toimiston tulostus-, asiakirjahallinnan ja esitystekniikan tarpeet ovat hoituneet vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Toinen perinteinen japanilainen tulostinmerkki, OKI, on ollut matkassamme mukana jo yli 20 vuotta. Muita laadukkaita tuotemerkkejä olemme lisänneet tuote- ja ratkaisuvalikoimaamme matkan varrella harkitusti ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Aidosti asiakaslähtöistä palvelua

Asiakkaamme ovat tänä päivänä Varsinais-Suomen lisäksi myös kauempana ympäri Suomea; Hangosta Utsjoelle ja jopa Virossa asti. Vaikka vuodet ovat vierineet ja maailma ympärillämme on muuttunut, emme ole kuitenkaan luopuneet henkilökohtaisista palveluperiaatteistamme.

Meidät saat yrityksesi tietoteknisiä ongelmia ratkaisemaan edelleen kätevästi henkilökohtaisista yhteystiedoistamme ilman hankalia HelpDesk-palveluita. Me olemme siellä, missä asiakkaammekin.

Meille pitkät asiakassuhteet ja 100% asiakastyytyväisyys ovat kaiken toiminnan lähtökohta. Tervetuloa palveltavaksi!

Kiinnostuitko toimistotekniikan täydellisestä mielenrauhasta? Ota yhteyttä!