Turun Tietopalvelu / Tietopalvelu Finland Oy vahvasti tukemassa paikallista urheilua sekä lasten ja nuorten hyvinvointia

Perheyrityksenä olemme aina ymmärtäneet työn ja vapaa-ajan välisen tasapainon merkityksen. Urheilullisina alamme asiantuntijoina olemme panostaneet lähialueemme urheilun tukemiseen.

HC TPS

Varsinais-Suomen tunnetuin urheilubrändi HC TPS on pitkäaikaisin yhteistyökumppanimme urheilun puolelta. Vuosikausia jatkunut yhteistyö on ollut molemminpuoleista, joten Tepsin toimistolla on myös toimistotekniikka aina ajan tasalla.

Olemme eläneet yhdessä niin jääkiekko-Tepsin kultaiset menestysvuodet kuin vaikeammatkin ajat, vuosi vuodelta suurentaen mustavalkoisia sydämiämme. Yrityksen perustajalla ja Toimitusjohtajalla, Hannulla, on ollut sama istumapaikka kotipeleissä Turkuhallin avaamisesta alkaen!

Viimeiset vuodet olemme olleet näkyvästi esillä Tepsin miesten edustuksen kotipeleissä mainostaen kaukaloa kiertävässä LED-valomainosnauhassa ja tukien myös osaltamme menestyksekkäästi juniorijääkiekkoilua Aamuset Yritysveikkauskisan kautta.

Tietopalvelun yrittäjäsuvulla, Haapaniemillä, on pitkät perinteet Tepsin jääkiekon puolelta aina junioriputkesta satoihin liigapeleihin saakka
(Markku ”Tipi” Haapaniemi 1970-80 -luvuilla).

Tervetuloa Gatorade Centeriin katsomaan mustavalkoisten kotipelejä;
Joukkue Olemme Me!

Kotivut: https://hc.tps.fi/


FC TPS

Mustavalkoraitainen FC TPS on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme vihreillä pelikentillä.

Perinteikkään mustavalkoisen jalkapalloseuran osakkaina, pyrimme yhdessä rakentamaan Tepsin hienosta jurioriputkesta kasvavista oman kaupungin pelaajista edustusjoukkueen kantavia voimia.

Mainoksemme näet miesten edustusjoukkueen kotipeleissä stadionin isolta kenttänäytöltä ja FC TPS:n kotisivuilta. Tietopalvelu tarjoaa miesten edustusjoukkueen kotipeleissä jokaisen pelaajavaihdon näyttömainoksineen ja kuulutuksineen: ”Vaihda sinäkin yrityksesi tulostusratkaisu kustannustehokkaaseen Sharp-tulostusratkaisuun”.

Tietopalvelun yrittäjäsuvulla, Haapaniemillä, on pitkät perinteet Tepsin jalkapallon puolelta aina junioriputkesta juniorijalkapallon puheenjohtajuuteen (Ossi ”Ukki” Haapaniemi) sekä naisten edustusjoukkueen kärkihyökkääjyyteen (Petrin keskimmäinen tytär Janniina Haapaniemi 2010-luvulla).

Tervetuloa Veritas Stadionille seuraamaan mustavalkoisten kotipelejä; Tää Kaupunki On Mustavalkoinen!

Kotisivut: https://fc.tps.fi/fi


Kaarinan Pojat (KaaPo)

Yhteistyömme jalkapalloseura Kaarinan Poikien kanssa on kestänyt jo vuosikausia. Tuemme erityisesti Kaarinan ylpeyden, KaaPon miesten edustusjoukkueen, toimintaa.

KaaPo valittiin Vuoden Urheiluseuraksi vuonna 2017, antaen hienon startin seuran 60-vuotisjuhlavuodelle 2018!

Löydät logomme niin KaaPon kotisivuilta, Kaarinan KHT:n mainoslakanasta kuin Kaarinan keskuskentän pääkatsomon mainostaulultakin.

Toinen Tietopalvelun yrittäjistä, Henkka, pelasi kymmenisen vuotta KaaPon edustuksen puolustuksessa kapteeninnauhaa useasti kantaen, käyden suurimmalta osin läpi myös laadukkaan kaarinalaisen junioriputken.

KaaPo-talolta löydät paljon Tietopalvelun toimittamaa ja ylläpitämää toimistotekniikka mm. Sharp-monitoimilaitteen, Sharp-infonäytön sekä hienona erityistyökaluna interaktiivisen Sharp BigPad-kosketusnäytön neuvotteluja ja taktiikkapalavereja varten.

Tervetuloa Keskurille katsomaan Kaarinan ylpeyden kotipelejä;
KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta!


Kotisivut: https://www.kaapo.fi/ 


Kaarinan Palloseura (KaaPS)

Yhteistyömme Kaarinan Palloseuran kanssa on alkanut luonnollisena jatkumona Henkan peliuran jatkuessa kotikaupungissaan Kaarinassa, vaihtaen Pojat paikalliseen Palloseuraan vuonna 2016.

Nykyään voitkin nähdä Henkan tilkitsemässä Fasaanilauman puolustuksen keskustaa, totutusti kapteeninnauha käsivarressaan.

Kaarinan Palloseuran missiona on pitää yllä jalkapalloharrastuksen jatkumoa niin miesten kuin naistenkin edustusjoukkueen kautta, tavoitteenaan ehkäistä nuorten ja jo varttuneempien pallotaiturien syrjäytymistä.

Uusia kaarinalaisia futislupauksia ja fiksuja nuoria miehiä kasvaa FasaaniAkatemiaksi kutsutusta B-poikien innokkaasta joukkueesta.

Löydät Sharp-logon Manchester United -retropaitahengen mukaisen punamustan Fasaani-kotipaidan etupuolelta, ja vastaavasti Tietopalvelu-logon paidan takapuolelta.

Tervetuloa Keskurille nauttimaan Kaarinan aladivariylpeyden kotipeleistä aurinkotakuulla;
KaaPS taistelee!


Kotisivut: https://www.kaarinanpalloseura.net/


ÅSK - Uintiklubi Turku

Tietopalvelun väki liikkuu jään ja nurmen lisäksi sulavasti myös vedessä.

Åbo Simmklubb (ÅSK) – Uintiklubi Turku on yhteistyökumppanimme uintiurheilussa.

ÅSK on kehittyvä, yhteisöllinen, kaikille avoin, sekä tasa-arvoa edistävä uintiurheiluseura. ÅSK:n toiminnan tavoite on turkulaisen kilpa-, taito- ja vammaisuinnin edistäminen ja kehittäminen.
Tämän ohella seura tekee laaja-alaista työtä uintiliikunnan yleiseksi kehittämiseksi, erityisesti nuorison ohjaamiseksi uintiharrastuksen pariin. Tätä työtä tehdään lasten ja nuorten kursseilla sekä erityislasten kurssi- ja kilpauintitoiminnassa.

Haluamme tukea tärkeää työtä nuorten parissa tekevää perinteistä seuraa esimerkillisessä toiminnassaan.
Seuran kisoissa tarvittavat markkinointi- ja kisamateriaalit tulostetaan Tietopalvelun toimittamalla ja ylläpitämällä Sharp-monitoimilaitteella.

Tervetuloa seuraamaan jännittäviä uintikisoja Turun Impivaaran upeaan uimahalliin!

Kotisivut: https://www.uintiklubiturku.fi/


Lapsellista ry

Vaikka Tietopalvelun tiimimme elää je hengittää urheilua aktiivisesti harrastaen ja intohimoisesti seuraten, on meillä myös suuri sydän ”puhtaaseen” hyväntekeväisyyteen. Olemme jo useita vuosia tukeneet Lapsellista ry:n toimintaa.

Yhdistyksen tehtävänä on tukea ja edistää lasten ja nuorten hyvinvointia sekä tasapainoisen kestävää kehitystä. Kaikilla on mahdollisuus päästä mukaan tukemaan!

Tukemme kohdistuu suoraan lapsille, minkä avulla lahjoitetaan innovatiivisilla ideoilla ja toteutuksilla kotimaisia tuotteita, jotka lapset saavat ikiomiksi. Näitä tuotteita ovat mm. lorupussit, puuhakassit, palapelit, puuhakirjat ja satukirjat lapsille jaettaviksi sairaaloiden lastenosastoille ja lastensuojelun kohteisiin pitkin Suomea.

Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja kaikki tuki menee konkreettisina tuotteina lapsille jaettaviksi.

Pienillä teoilla on suuri vaikutus!
” Let the Children Play”

 

Kotisivut: https://www.lapsellista.fi/