SHARP MX-7500N SRA3-värituotantomonitoimilaite

Varastossa

0,01 €

SHARP MX-7500 (75 s/min)

SHARP MX-7500N Pro -sarjan värillinen tuotantomonitoimilaite on ideaalinen Print-On-Demand -tuotantolaiteympäristöihin, kuten esimerkiksi repro-osastoille ja sisäisille paino-osastoille. Monitoimilaite tarjoaa laajat viimeistelymahdollisuudet, tehokkaan resoluution parannusteknologian (RET), huippulaadun ja pitkän huoltovälin. Yhdistettynä EFI Fiery Controlleriin voidaan tuottaa monipuolista, edistyksellistä, ammattimaista työvirtaa ja tarkkaa värienhallintaa.

Tulostusnopeus on 75 sivua minuutissa niin värillisenä kuin mustavalkoisena 1200 x 1200 dpi:n resoluutiolla, skannausnopeus on peräti 75 alkuperäissivua minuutissa ja 150:n sivun yhden pyyhkäisyn syöttölaite (DSPF) on vakiona. Tässä tehokkaassa tuotantomonitoimilaitteessa on esimerkiksi suuri 15,4" värillinen kosketusnäyttö ja erityisen suuri paperikapasiteetti. Väripatruuna on mahdollista vaihtaa keskeyttämättä tulostusta. Nämä ominaisuudet tekevät laitteesta täydellisen pitkiin tulostustöihin. Fiery -tulostinohjain tarjoaa hämmästyttävän tarkkuuden, nopeuden ja värien toiston yhdistettynä ammattimaiseen suorituskykyyn. Tarjolla on useita viimeistelyvaihtoehtoja, kuten monitaittoyksikkö, SmartPunch -rei'ittäjäyksikkö ja vihkotulostus sekä dokumenttien hallintatyökalut. Monikerroksinen tietoturva on laitteessa vakiona.

Riippumatta siitä työskenteletkö kaupallisten painotuotteiden parissa vai sisäisellä paino-osastolla, Pro -sarjan SHARP MX-7500 tarjoaa tarpeitasi vastaavan kokoonpanon.

Laitteeseen on saatavilla eri rahoitusvaihtoehtoja ja käyttöä helpottamaan suunniteltu huoltosopimus. 

Pyydä tarjous